fbpx

× Romani in UK

INTILNIRE LA OXFORD IN 17 IULIE (LISTA)

22 Jun 2004 23:21 #49386 by levi
Marieana cu Kevin<br>Levi cu Catalina<br>Alex cu Roxana<br>George cu Carmen si Alexandra<br>Vasile (nu spun care ca sa muriti de curiozitate)<br><br><br>provizoriu:<br>Adnana cu Nigel<br>Mircea si Marie<br>Liviu<br>Nelu Pupaza<br>Sassu<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>New and Improved Yahoo! Mail - Send 10MB messages!<br>http://promotions.yahoo.com/new_mail

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2004 23:22 #49387 by Mihaela (S)
Curiozitatea mea este alta, legata de Liviu. Care Liviu, Lipu sau Cabbagerol? Sau amandoi?<br>Daca isi arata fetele intrebati-i voi de ce nu mai scriu pe site sau mai bine zis convingeti-i sa mai apara pe lista din cand in cand.<br>Vrem sa stim ce mai fac ratele, gastele si lebezile lui Cabbage iar Lipu era neintrecut in materie de bancuri.<br>Ma gandesc ca veselia lor molipsitoare ar fi dat bine pe lista in momente de tensiune, ar fi difuzat-o.<br><br>Mihaela<br><br>L\'auteur &#233;crit :<br>&gt; Vasile (nu spun care ca sa muriti de curiozitate)<br>&gt; &gt; provizoriu:<br>&gt; Mircea si Marie<br>&gt; Liviu<br>&gt; Nelu Pupaza<br>&gt; Sassu<br>&gt; __________________________________<br>&gt; Do you Yahoo!?<br>&gt; Yahoo! Mail Address AutoComplete - You start. We finish.<br>&gt; http://promotions.yahoo.com/new_mail

23 Jun 2004 11:56 #49396 by Adnana
Banuiesc ca e vorba de Lipu. Nu stiu cine e Cabbageroll. Lipu isi arata fata<br>destul de des, e intotdeauna prezent la intalnirile din Londra, face foarte<br>bine, vesel si pus pe shotii cum il stii. I-am spus de cateva ori sa mai<br>scrie pe grup, dar cred ca nu prea mai are timp. Oricum, am sa-i transmit<br>mesajul tau.<br>Adnana<br><br>
Original Message
<br>From: &lt;[email protected]&gt;

Curiozitatea mea este alta, legata de Liviu. Care Liviu, Lipu sau
Cabbagerol? Sau amandoi?
Daca isi arata fetele intrebati-i voi de ce nu mai scriu pe site sau mai
bine zis convingeti-i sa mai apara pe lista din cand in cand.
Vrem sa stim ce mai fac ratele, gastele si lebezile lui Cabbage iar Lipu
era neintrecut in materie de bancuri.
Ma gandesc ca veselia lor molipsitoare ar fi dat bine pe lista in momente de
tensiune, ar fi difuzat-o.

23 Jun 2004 20:34 #49426 by levi
Marieana cu Kevin<br>Levi cu Catalina<br>Alex cu Roxana<br>George cu Carmen si Alexandra<br>Vasile (nu spun care ca sa muriti de curiozitate)<br>Daniel cu nervv<br><br>provizoriu:<br>Adnana cu Nigel<br>Mircea si Marie<br>Liviu<br>Nelu Pupaza<br>Sassu<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Yahoo! Mail - 50x more storage than other providers!<br>http://promotions.yahoo.com/new_mail

24 Jun 2004 12:38 #49461 by Lipu
Ooooooo, oooooooo,oooooo!!!!<br>Ce e cu asta? Ce intalnire? Ce Liviu? Cand? Unde? Cum? <br><br>

24 Jun 2004 12:50 #49465 by Adnana
Intalnirea se preconizeaza pentru Sambata, 17 Iulie, in Oxford. Ora si<br>locul - habar n-am. Credeam ca Liviul de pe lista esti tu, dar o fi altul<br>:-)<br>Ad<br><br>
Original Message
<br>From: Tudor, Liviu @Cimage &lt;[email protected]&gt;

Ooooooo, oooooooo,oooooo!!!!
Ce e cu asta? Ce intalnire? Ce Liviu? Cand? Unde? Cum?

Lipu (aka Liviu -- prietenii stiu ei ce si cum :p)