fbpx

× Romani in UK

Sare de lamaie

29 Mar 2005 01:12 #59497 by a Guest
Sare de lamaie was created by a Guest
Incerc de ceva vreme sa gasesc sare de lamaie aici in uk :) In primul rand nu stiu ce sa caut ca nu prea stiu cum ii zice in engleza ... nu prea cred ca ii lemon salt :))<br>As vrea sa stiu daca exista asa ceva aici si daca da, cum ii zice :)<br><br>Toate bune,<br>Horea

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2005 01:14 #59500 by a Guest
Replied by a Guest on topic Sare de lamaie
Caut fara succes de ceva vreme sare de lamaie in uk (sau ceva echivalent). Problema ii ca nu stiu cum ii zice in engleza, nici nu stiu daca ei au asa ceva aici :)<br>Ma gandesc ca ar trebui sa aiba, dar n-am nici o ideea cum sa aflu cum ii zice si unde as putea gasi.<br><br>Ma gandesc ca trebe sa fie ceva bucatari pe grupul asta, nu ? :))<br><br>Mersi,<br>Horea

29 Mar 2005 02:05 #59511 by Olga Khan
Replied by Olga Khan on topic RE: Sare de lamaie
Author wrote:<br>&gt; As vrea sa stiu daca exista asa ceva aici si daca da, cum ii zice :) Toate bune, Horea<br><br><br><br><br> - Vrei sa acresti ciorba ??? poate cineva iti aduce bors in cubulete sau pliculete din RO !!! pana atunci si zeama de lamaie merge sau smantina.<br><br><br>Olga

29 Mar 2005 09:58 #59515 by roxana (S)
vezi pe la magazinele de arabetzi, indiene sau chinezesti....<br>R.<br>Am vazut asa ceva mai de mult....<br>[email protected] wrote:

>Caut fara succes de ceva vreme sare de lamaie in uk (sau ceva echivalent). Problema ii ca nu stiu cum ii zice in engleza, nici nu stiu daca ei au asa ceva aici :)
>Ma gandesc ca ar trebui sa aiba, dar n-am nici o ideea cum sa aflu cum ii zice si unde as putea gasi.
>
>Ma gandesc ca trebe sa fie ceva bucatari pe grupul asta, nu ? :))
>
>Mersi,
>Horea
>
>
>
>
>
>
>
>If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
>To leave the group, email: [email protected]
>
>Report abuse http://www.smartgroups.com/text/abusereport.cfm?gid%3D103106&mid%3D59500
>
>
>

29 Mar 2005 10:07 #59516 by Adnana
Sunt aici de mai bine de 10 ani si pana acum n-am gasit sare de lamaie in UK<br>(adevarul e ca nici n-am cautat cu lumanarea). Pentru acrit, folosesc<br>lamaie, suc concentrat de lamaie sau sare de lamaie o aduc din Romania.<br>Adnana<br><br>
Original Message
<br>From: [email protected] [[email protected]]<br><br>Incerc de ceva vreme sa gasesc sare de lamaie aici in uk :) In primul rand<br>nu stiu ce sa caut ca nu prea stiu cum ii zice in engleza ... nu prea cred<br>ca ii lemon salt :))<br>As vrea sa stiu daca exista asa ceva aici si daca da, cum ii zice :)<br><br>Toate bune,<br>Horea

29 Mar 2005 10:29 #59518 by _d_Dio

Original Message
<br> From: [email protected]
To: [email protected]
Sent: Saturday, March 26, 2005 11:05 AM
Subject: [romanians] Sare de lamaie<br><br><br> Caut fara succes de ceva vreme sare de lamaie in uk (sau ceva echivalent). Problema ii ca nu stiu cum ii zice in engleza, nici nu stiu daca ei au asa ceva aici :)<br> Ma gandesc ca ar trebui sa aiba, dar n-am nici o ideea cum sa aflu cum ii zice si unde as putea gasi.<br><br> Ma gandesc ca trebe sa fie ceva bucatari pe grupul asta, nu ? :))<br><br> Mersi,<br> Horea<br><br><br><br><br> *****Exista. Se numeste Citric Acid Powder, gasesti la farmacie si in unele magazine asiatice.<br><br> Mare atentie, cine cumpara asa ceva ar putea parea suspect. Se mai utilizeaza ca adjuvant de baietii care baga in vena (heroina si cocaina).<br><br> Dio